16 oktober 2019

Werken in Domstad!

Gewone banen
Als burger in de stad kun je langs het uitzendbureau gaan en een baan vinden (paarse informatie icoontje op de map)
Verschillende banen in de stad zijn:

 • DHL
 • Partime Visser (Hobby)
 • Thuisbezorgd
 • Oliewerker
 • Mijnwerker
 • Houthakker
 • Beroepsvisser
 • Onderhoudsmonteur
  Voor meer informatie over de Jobs ga je naar: https://domstadrp.nl/banen/
  Op deze manier kun je iets meer geld verdienen dan wanneer je alleen met een werkeloosheidsuitkering in de stad verblijft.
 • Whitelisted jobs
  Wil je nog iets beter verdienen kun je uitkijken naar een van de whitelisted jobs op de server!
  Hier verwachten wij echter wel iets van jou!
  Solliciteer je voor een functie binnen een van de whitelisted jobs (Ambulance, Politie, ANWB en Taxi) verwachten we dat je begrijpt dat dit betekend dat je voor de stad klaar staat!
  Zijn er meerdere spelers in de stad actief, sta dan in dienst! Ga niet offduty rond lopen in een super drukke stad! Dit is niet alleen nadelig voor je collega’s, maar uiteindelijk ook voor de stad.
  Zien wij dit wel te veel gebeuren kan dit resulteren in een waarschuwing!
  Als we zien dat je langere periode achtereen zonder melding aanwezig bent zullen we je van je baan halen of je functie verlagen.
  Heb je een whitelisted job in de stad is het niet de bedoeling dat je ook in andere steden aan de gang bent binnen het whitelisted circuit! Mocht jij in een andere stad al werkzaam zijn, geef dit dan aan. Dit om te voorkomen dat we straks spelers hebben die actiever zijn in een andere stad als in Domstad!
  Mag je op andere servers spelen? Ja, dat kunnen we je niet verbieden! Wel kunnen we van je vragen dat je aanwezig bent als dit kan. Zien wij dat je druk bent in een andere stad terwijl je hard nodig bent in domstad, begrijp dan dat we je zullen benaderen! Aan het einde van de dag ligt de keuze wel bij jullie! Denk dus goed na voor je solliciteert en hou goed in gedachte wat we van je vragen als wij je die baan geven!
  Om de proefperiode eerlijk te laten verlopen hebben wij besloten ipv. weken, in uren te gaan werken. Let wel, de 2 weken blijft de minimale proefperiode! Wel kan besloten worden je voortijdig een bonus te geven of na je proefperiode gelijk hoger door te laten stromen als normaal (Alleen bij voorbeeldig werk!)
  Ben jij niet veel in de stad aanwezig en hebben wij niet genoeg tijd gehad om je beoordelen zullen wij je proefperiode kunnen verlengen of besluiten dat je lager in rang aan het werk gaat. Dit alles heeft invloed op je salaris! Wil jij het dus ver schoppen in domstad, doe je werk dan naar behoren en promoveer door! Je zou zelfs kunnen eindigen als baas met een riant salaris!
 • Solliciteren doe je via https://domstadrp.nl/solicitatie-formulieren/

Heb je vragen of suggesties? Laat het ons weten! We staan altijd open voor nieuwe ideeën!